Hardware

Kwalitatieve computers, bijbehorende apparatuur en andere IT-gerelateerde producten staan bij ons centraal. Op basis van uw behoeften, bespreken wij met u hoe u uw IT-infrastructuur kan uitbreiden en verbeteren.

Systemen en apparatuur hoeven niet duur te zijn, ze moeten gewoon goed genoeg zijn voor wat u ermee wil doen. Een foute aankoop is snel gebeurd. Wij helpen u om de juiste keuzes te maken.

Hardware-op-maat


Computer/server

Computers en servers zijn er in alle maten en gewichten. Vertel ons wat uw noden zijn en wij zoeken naar de juiste apparatuur voor de juiste prijs. Steeds A-merken voor optimale betrouwbaarheid!


Monitor

Beeldschermen kunnen bij langdurig gebruik oogirritatie en oogvermoeidheid opwekken. Het kiezen van kwalitatieve beeldschermen is onze taak, opdat uw ogen minimaal belast worden.


UPS

"Uninterruptible Power Supply", noodstroomvoeding of kortweg UPS houdt de belangrijkste apparaten online tijdens een stroomonderbreking. Een UPS is ook beveiligd tegen overspanning zoals bijvoorbeeld bij een blikseminslag. Aangesloten apparaten krijgen tijdens een stroomonderbreking de tijd om zichzelf veilig uit te schakelen.


Printer

Grote printers hebben standaard bijna altijd een scanner aan boord. Ideaal om administratieve rompslomp voor eeuwig te digitaliseren en in te brengen in onze ontworpen software. Ondanks de verdigitalisering van de maatschappij blijven printers voor bepaalde taken een vereiste.Labelprinter

Samen met onze software voor bijvoorbeeld facturatie kan u met een klik op de knop een label afdrukken met de naam en het adres van uw klant. Even op de enveloppe kleven en klaar!


NAS

Een NAS is een low-cost dataopslag server waarbij u uw bestanden op het thuis- of bedrijfsnetwerk kan delen met andere personen. Andere functionaliteiten zijn o.a.: webhosting, VPN, backup, ... Geschikt voor particulieren en bedrijven.


Gaming

Gamers houden van haarscherp beeld zonder haperingen. Samen met ons kan u uw droomcomputer samenstellen zodat u van uw games kan genieten op ultrahoge kwaliteit en resolutie. U bepaalt het budget en wij zorgen voor de rest.


Accessoires

Hiertoe behoren alle accessoires die u maar kan bedenken. We denken onder andere aan: toetsenbord, muis, externe harde schijven, joysticks, trackpad, USB-sticks, USB-hubs, ... De mogelijkheden zijn eindeloos.