Wat is software op maat en waarom heb ik het nodig?

Ieder bedrijf - groot of klein - is en werkt anders. Daarom biedt ELTRON op maat gemaakte software aan.

Bestaande softwarepakketten bevatten enerzijds onnodig veel en complexe functionaliteiten waar u toch niets aan heeft en anderzijds zijn er functionaliteiten die u toch gewenst had, maar niet aanwezig zijn. Daarom is software op maat voor ieder gezond, dynamisch en groeiend bedrijf van essentieel belang! Verklein de administratieve rompslomp en maak het uzelf makkelijk.

Onze software wordt hoofdzakelijk ontwikkeld in de Microsoft Visual Studio omgeving. Wij schrijven enkel software voor Windows systemen, maar mits virtualisatie kan de software ook draaien op MacOS. U kan ons uiteraard contacteren om de mogelijkheid te bespreken voor andere noden en wensen.

Mogelijke toepassingen

  • Beheer van klanten en leveranciers
  • Opvolging van facturatie, offertes en bestellingen
  • Voorraadbeheer
  • Projectmanagement
  • Videobewaking
  • Koppeling tussen verschillende modules
  • ...

BizPak

Wij hebben reeds een compleet administratiepakket op maat in de aanbieding staan. Meer informatie op de toegewijde website van BizPak


Ga naar BizPak-website Vraag een offerte aan

Hoe pakken wij dat aan? De vier O's


Opsporen

Een eerste fase van het softwareontwerp ontfermt zich over het opsporen van de noden van de klant.

Wat zijn de vereisten en wat zijn de taken die deels of zelfs volledig geautomatiseerd kunnen worden?

ELTRON zoekt naar technische oplossingen die een fundament zullen vormen voor een gezonde onderneming.


Overleggen

Tijdens de tweede fase wordt samen met u actief meegedacht over alle informatie die ELTRON als programmeur nodig heeft om de software of module te ontwikkelen. Functionaliteiten, lay-out en de uiteindelijke kostprijs komen onder andere aan bod.

De puzzelstukjes vormen één geheel en het plan voor ontwikkeling ligt klaar op tafel.


Ontwikkeling

De derde fase bestaat uit het ontwerpen, programmeren en testen van de software. U kan de ontwikkeling op de voet volgen. Er wordt regelmatig geschakeld tussen de overleg- en ontwikkelfase zodat het product steeds verbeterd wordt. Tijdens het einde van de derde fase wordt samen met u de functionaliteit getest en wordt uiteindelijk de software geïmplementeerd in de "productieomgeving".


Ondersteunen

Nadat de software geïmplementeerd is, wordt in de vierde fase ondersteuning geboden voor onvoorziene problemen of vragen. Wij vinden uw feedback enorm belangrijk. Het draait tenslotte om de kwaliteit van de software en het gebruiksgemak.

Het oplossen van kleine bugs in de software behoort tot onze gratis diensten. Het implementeren van nieuwe functies begint terug bij de eerste fase.