Waarom kiezen voor ELTRON?

Eltron is een jong, fris en dynamisch bedrijf opgericht in 2016 dat oplossingen biedt op alle IT-gebied. We zijn gespecialiseerd in software, hardware, netwerken, websites en webhosting op maat.

Wij staan in voor onze klanten en leveren kwaliteit met oog voor detail voor een betaalbare prijs. Ook na aankoop en installatie staan wij voor u klaar om onvoorziene problemen op te lossen.

Het leveren van totaaloplossingen op maat met de nieuwste technologieën maakt dat Eltron uw bedrijf sterk stelt op IT-niveau.

Eltron doet gewoon waar het goed in is. Elke nieuwe opportuniteit is voor ons een uitdaging!

Marnik Van Hileghem

zaakvoerder


Passie voor IT zit van jongs af aan in de genen. Het ontdekken en leren van nieuwe technologieën zijn dagelijkse kost. Tijdens mijn studie van industrieel ingenieur heb ik een diepe en brede kennis verworven op gebied van elektronica en IT. Deze knowhow draagt bij als fundament voor de dagelijkse activiteiten van ELTRON. Het aangaan van nieuwe uitdagingen is het liefste wat ik doe.


Missie

Het is onze missie om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Loop voor op de tijden en wees uw concurrenten te slim af.


Aanspreekpunt

Wij ontfermen ons over uw IT-infrastructuur. Eén aanspreekpunt, Van A tot Z en 360°. We doen het allemaal!


Tijdwinst

Het is onze missie om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Loop voor op de tijden en wees uw concurrenten te slim af.


Omzet

Meer klanten en tijd die efficiënt benut wordt. Een stijging van uw omzet is al een feit.Klantenbestand

Een website of webshop trekken klanten aan. Hoe meer klanten, hoe meer verkoop en dus hoe meer omzet!


Kwaliteitsservice

ELTRON biedt de beste support aan. U kan ons te allen tijde bereiken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.


Administratie

Bespaar veel tijd en werk efficiënter door uw papierwerk te digitaliseren en die rompslomp achterwege te laten.


Prijs

Beste prijs garantie. Betaal enkel voor wat u nodig heeft. U weet op voorhand waar u aan toe bent. Geen verborgen kosten achteraf.